Shiftleader Horeca

Solliciteer nu

Shiftleader Horeca

Full-time / Part-time · Utrecht

Ben je op zoek naar een unieke werkplek waar je hart sneller van gaat kloppen? Als Shiftleader Horeca van Parque West kom jij te werken op het grootste klimpark van Nederland. Daarom kunnen wij je garanderen dat je elke dag een nieuw avontuur beleeft. Dus heb jij een hart voor de horeca en ben je klaar voor een nieuwe stap binnen jouw carrière? Kom dan werken als Shiftleader Horeca bij Parque West!

Het hart van de horeca

Als Shiftleader Horeca straal jij van oor tot oor als je een vol terras ziet. De gezellige, levendige sfeer zorgt ervoor dat jij je volledig op je plek voelt. Bij Parque West hebben we een restaurant voor ongeveer 100 personen en een terras voor ongeveer 130 personen. Met een enthousiast team sta jij klaar om voor al deze gasten een vlekkeloze en gastvrije beleving te creëren.

In jouw rol als Shiftleader onderhoud je nauw contact met de Floormanager om elke dag vlot te laten verlopen. En loopt er iets niet volgens planning? Dan weet je snel te schakelen en met creatieve oplossingen te komen. Samen met het team zorg jij ervoor dat elke gast met een glimlach naar huis gaat.

Wordt onderdeel van een onvergetelijk team

Naast een onvergetelijke beleving creëren voor onze gasten, vind je het ook belangrijk om te investeren in het team. Samen met de Floormanager weet je met enthousiasme het team te motiveren. Je ziet waar ieders kwaliteiten liggen en coacht je teamleden hoe zij deze effectief kunnen inzetten. Jij weet als Shiftleader Horeca zowel gasten als collega’s tevreden naar huis te laten gaan. Jij bent:

  • Gastvrij: je ontvangt gasten met een brede glimlach en helpt ze graag verder.
  • Geduldig: je weet het hoofd koel te houden tijdens piekuren.
  • Energiek: je weet gasten en collega’s te enthousiasmeren.
  • Een echte gastheer of -vrouw: jij weet als geen ander hoe je een gastvrije sfeer creëert en elke gast welkom laat voelen.

Of je nu al ervaring hebt in een leidinggevende functie of juist klaar bent om nu de volgende stap te zetten binnen je horeca carrière: bij Parque West hebben we een plek voor jou! 


ONTMOET HET TEAM

Evelien


Jerrie

Joost

Jasmijn

Parque West biedt:

  • Flexibiliteit: een contract van 16-40 uur per week. Parque West is van woensdag tot en met zondag geopend.

  • Activiteit: je mag gebruikmaken van onze activiteiten.
  • Teamgevoel: naast een tof team hebben we ook twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar.
  • Begeleiding van een ervaren leidinggevende.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf.

WAAR LIGT JOUW PLEK?

Parque West ligt aan ‘Het Lint’ in Utrecht. Dit is naast de A2 en daarom makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het OV. Jij bent dus in een mum van tijd op je werkplek. Heerlijk toch?

KLAAR VOOR EEN NIEUW AVONTUUR?

Werken bij Parque West is afwisselend, uitdagend en vooral heel leuk. Dus klim snel naar de solliciteerknop of bel met onze recruiter: 030-2404075.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.