Chefkok

Solliciteer nu

CHEFKOK

Fulltime · Utrecht

Eten. Dat is jouw grootste passie. Het liefst ben je de hele dag bezig met het bereiden van de meest lekkere gerechten en snacks. Alleen is er iets wat mist. Jij zoekt nog die ene werkplek waar jouw passie in vuur en vlam oplaait. Wij kunnen je vertellen dat je zoektocht hier stopt. Want als Chefkok bij Parque West beleef je elke dag een culinair avontuur!

Jij maakt mensen blij

Als Chefkok geniet je van een vol buitenterras. Jij kan namelijk met jouw culinaire vaardigheden veel mensen blij maken. Liefde gaat immers door de maag, dat weet jij als geen ander. Of je nu overheerlijke (vega)burgers bakt, pulled chicken bereid of een zorgvuldige borrelplank samenstelt: jij komt van alles tegen bij Parque West. Of je nu al ervaring hebt als kok of juist je carrière wilt starten, dat maakt niet uit. Wij willen groeien, dus groei je mee?

Baas in de keuken

Je wilt niets liever dan dat er lege borden terug de keuken in komen. Dit betekent namelijk dat gasten met volle magen en blije gezichten naar huis gaan. Daarom staat kwaliteit bij jou op nummer één. Als Chefkok neem je graag het voortouw in handen en zorg je ervoor dat er een geslaagde dag gedraaid kan worden in de horeca. Je weet precies welke voorbereidingen gedaan moeten worden en houdt ondertussen oog op de voorraad. Kortom: jij bent verantwoordelijk voor alles wat er in de keuken gebeurt.

ONTMOET HET TEAM

Evelien


Jerrie

Joost

Jasmijn

Wat bieden wij?

  • Een contract gebaseerd op gemiddeld 38 uur per week. Parque West is open van woensdag tot en met zondag, dit wordt dan ook jouw werkweek.
  • Een jong en gemotiveerd team dat weet van aanpakken, maar ook tijd voor elkaar heeft.
  • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
  • Je mag gebruikmaken van onze activiteiten.
  • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar.

WAAR LIGT JOUW PLEK?

Parque West ligt aan ‘Het Lint’ in Utrecht. Dit is naast de A2 en daarom makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het OV. Jij bent dus in een mum van tijd op je werkplek. Heerlijk toch?

KLAAR VOOR EEN NIEUW AVONTUUR?

Werken bij Parque West is afwisselend, uitdagend en vooral heel leuk. Dus klim snel naar de solliciteerknop of bel met onze recruiter: 030-2404075.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.