Kok

Solliciteer nu

KOK

Fulltime · Utrecht

Volle magen en tevreden gezichten: dat vuurt jouw passie voor koken aan. Je vindt het heerlijk als de terrassen vol zitten en gasten smachtend op hun eten wachten. Ben jij als kok klaar voor een grootse uitdaging? Kom dan werken bij Parque West: het grootste klimpark van Nederland!

Parque West is het avontuurlijkste klimpark voor jong en oud. Elke werkdag ziet er net even anders uit. Maar ondanks de afwisseling, blijft jouw jouw missie als kok hetzelfde: je wilt dat elke gast met een volle maag en een tevreden gevoel naar huis gaat.

En dat doe je door de lekkerste gerechten en snacks klaar te maken. Denk aan overheerlijke nacho’s, ambachtelijke frietjes, verrassend belegde broodjes en natuurlijk nog veel meer! Je weet de gast elke keer weer te verrassen met jouw culinaire kunsten en weet als geen ander hoe je een geweldige smaakexplosie kan creëren.

PARQUE WEST BIEDT:

  • Een te gekke werkplek bij het grootste klimpark van Nederland.

  • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

  • Een jong en gemotiveerd team dat weet van aanpakken, maar ook tijd voor elkaar heeft.

  • Een contract gebaseerd op gemiddeld 40 uur per week.

  • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar met alle bedrijven van DeFabrique Holding.

  • Een goed salaris.

ONTMOET HET TEAM

Lex


Jacqueline


Jerrie

Joost

Jasmijn

WIE BEN JIJ?

Als kok weet jij zelfstandig aan de slag te gaan. Door jouw ervaring in de keuken weet je de drukte goed in te schatten en weet ook te schakelen tijdens piekmomenten. Daarnaast heb je passie voor lekker koken en hippe gerechten. Nieuwe smaakexplosies creëren? Jij weet hoe je dit aanpakt. Jij:

  • Hebt minimaal twee jaar ervaring in de keuken.

  • Hebt persoonlijke hygiëne en uiterlijke verzorging hoog in het vaandel staan.

  • Weet dat hard werken en genieten hand in hand gaan.

  • Neemt graag het voortouw en ziet altijd iets om te doen.

WAAR LIGT JOUW PLEK?

Parque West ligt aan ‘Het Lint’ in Utrecht. Dit is naast de A2 en daarom makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het OV. Jij bent dus in een mum van tijd op je werkplek. Heerlijk toch?

KLAAR VOOR EEN NIEUW AVONTUUR?

Werken bij Parque West is afwisselend, uitdagend en vooral heel leuk. Dus klim snel naar de solliciteerknop of bel met onze recruiter: 030-2404075.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.