Floormanager Horeca

Solliciteer nu

Floormanager Horeca

Full-time / Part-time · Utrecht

De functie van Floormanager Horeca kan je in diverse bedrijven vervullen. Daarom ben je op zoek naar een unieke werkplek die je echt aanspreekt. Als Floormanager van Parque West werk je onder andere voor het grootste klimpark van Nederland. Daarom beleef je elke dag gegarandeerd een nieuw avontuur. Dus is het tijd voor een nieuwe stap binnen jouw horeca carrière? Kom dan werken als Floormanager bij Parque West!

Het hart van de horeca

Als Floormanager straal jij van oor tot oor als je een vol terras ziet. De gezellige, levendige sfeer zorgt ervoor dat jij je volledig op je plek voelt. Bij Parque West hebben we een restaurant voor ongeveer 100 personen en een terras voor ongeveer 130 personen. Met een enthousiast team sta jij klaar om voor al deze gasten een vlekkeloze en gastvrije beleving te creëren.

In jouw rol als Floormanager onderhoud je nauw contact met de Shiftleader om elke dag vlot te laten verlopen. En loopt er iets niet volgens planning? Dan weet je snel te schakelen en met creatieve oplossingen te komen. Samen met het team zorg jij ervoor dat elke gast met een glimlach naar huis gaat.

Wordt onderdeel van Team Parque West

Als Floormanager kijk je verder dan het verzorgen van een unieke gastbeleving. Je vindt het namelijk net zo belangrijk om te investeren in het team. Met jouw passie voor de horeca motiveer je het team om van elke dag een succes te maken. Je hebt oog voor de unieke kwaliteiten van ieder teamlid en begeleidt hen om deze optimaal te benutten. Als Floormanager ben je in staat om zowel gasten als collega's tevreden naar huis te laten gaan. Jij bent:

  • Gastvrij: je ontvangt gasten met een brede glimlach en helpt ze graag verder.
  • Geduldig: je weet het hoofd koel te houden tijdens piekuren.
  • Energiek: je weet zowel gasten als collega’s te enthousiasmeren.
  • Scherp: je ziet waar nieuwe kansen liggen binnen het team.
  • Innovatief: je draagt graag bij aan verbeteringen binnen de horeca.

Of je nu al ervaring hebt in een leidinggevende functie of juist klaar bent om nu de volgende stap te zetten binnen je horeca carrière: bij Parque West hebben we een plek voor jou! 


ONTMOET HET TEAM

Rachel

Frontoffice Medewerker

Bodhi

Duty Manager

Evelien

Marketeer

Jeroen

Duty Manager

Joost

Operationeel Manager

Jerrie

Bedrijfsleider

Parque West biedt:

  • Flexibiliteit: een contract van 16-38 uur per week. Parque West is van woensdag tot en met zondag geopend.
  • Activiteit: je mag gebruikmaken van onze activiteiten.
  • Teamgevoel: naast een tof team hebben we ook twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar.
  • Begeleiding: je wordt begeleid door een ervaren leidinggevende. 

WAAR LIGT JOUW PLEK?

Parque West ligt aan ‘Het Lint’ in Utrecht. Dit is naast de A2 en daarom makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het OV. Jij bent dus in een mum van tijd op je werkplek. Heerlijk toch?

KLAAR VOOR EEN NIEUW AVONTUUR?

Werken bij Parque West is afwisselend, uitdagend en vooral heel leuk. Dus klim snel naar de solliciteerknop of bel met onze recruiter: 030-2404075.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.