Allround Medewerker

Solliciteer nu

Allround Medewerker

Full-time / Part-time · Utrecht

Werken bij het avontuurlijkste uitje van Utrecht: daar word je enthousiast van! Jij bent namelijk op zoek naar een baan waar je naast afwisseling en adrenaline ook veel kan leren. Wij kunnen je vertellen; als allround medewerker van Parque West kom jij elke dag iets nieuws tegen. Dus ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Kom dan werken bij Parque West!

Jouw avontuur

Werken bij het grootste klimpark van Nederland, daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Of je nu gasten blij maakt met het uitserveren van een hapje en een drankje of ze verwelkomd met een glimlach bij de Front Office: als Allround Medewerker weet jij op elke plek gasten een positief gevoel te geven. Je draagt dus actief bij aan het doel om gasten het avontuurlijkste uitje in Utrecht te bezorgen. Of je dat nu doet vanuit je plek bij de Horeca, Front Office of Activiteiten; bij Parque West beleef je als Allround Medewerker elke dag een nieuw avontuur!

Wordt onderdeel van een onvergetelijk team

Bij Parque West zijn we één team. Samen bereiken we het doel om Parque West het avontuurlijkste uitje van Utrecht te maken. Als Allround medewerker ben jij een kameleon. Je vindt het heerlijk om in de horeca te staan en geniet dan ook van een gezellige drukte. Maar ben je op een andere plek nodig? Dan weet jij je weg te vinden. Of je nu wel of geen ervaring hebt, bij Parque West zorgen wij dat je in een mum van tijd onderdeel bent van het team! 


ONTMOET HET TEAM

Evelien


Jerrie

Joost

Jasmijn

Jij bent:

 • Gemotiveerd: je houdt van uitdaging en leert het liefst zo veel mogelijk.

 • Energiek: je weet gasten te enthousiasmeren.
 • Allert: je speelt in op de behoeften van gasten.
 • Gastvrij: je ontvangt gasten met een glimlach en helpt ze graag verder.
 • Betrouwbaar: zowel gasten als collega’s weten dat bij jou woorden ook daden zijn.
 • Geduldig: je weet het hoofd koel te houden tijdens drukke periodes
 • Avontuurlijk: je hebt geen last van hoogtevrees

Parque West biedt het volgende:

 • Flexibiliteit: een functie op basis van een 0-urencontract. Parque West is van woensdag tot en met zondag geopend. Jij bent in ieder geval 6 uur beschikbaar op een weekenddag. Daarnaast heb je de mogelijkheid om nog wat extra uren te pakken.
 • Activiteit: jij mag gebruikmaken van de activiteiten.
 • Ruimte: je krijgt de kans om ook bij onze andere bedrijven aan de slag te gaan.
 • Team: als team weten we niet alleen de gasten het avontuurlijkste uitje te geven, maar weten we ook de leukste werkplek te creëren. Naast de gezelligheid denken we ook graag met je mee. En mocht je een keer een dienst willen wisselen? Dan springen we voor elkaar in.
 • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar.

WAAR LIGT JOUW PLEK?

Parque West ligt aan ‘Het Lint’ in Utrecht. Dit is naast de A2 en daarom makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het OV. Jij bent dus in een mum van tijd op je werkplek. Heerlijk toch?

KLAAR VOOR EEN NIEUW AVONTUUR?

Werken bij Parque West is afwisselend, uitdagend en vooral heel leuk. Dus klim snel naar de solliciteerknop of bel met onze recruiter: 030-2404075.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.